מוס גבינות מעודן

    אסתי חדד Comments Off on מוס גבינות מעודן
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מאת רויטל מלכה, מתכון למשימת השנה – משימת גלגל הצלה.

    בחרתי במתכון זה בהתאם למשימה:
    ההחלטה: לראות בעין טובה כל מעשה טוב ,חסד, מחשבה טובה שמחשבות היצר ממלאות אותנו באמונה שכל מה שנעשה זה תמיד לא מספיק טוב ומנסות להוביל אותנו למחוזות היאוש…
    והאמת היא שכל מעשה טוב ממשיך שרשרת של אורות שנסתרים מאיתנו ואפילו מה שנדמה בעיננו להכי בנאלי ופשוט, יכול להאיר למישהו אחר באור יקרות. במתכון הזה ניסיתי להצמד למוצרים הכי פשוטים וטריוויאליים במטבחנו מבלי להוסיף או להסתייע במוצרים נוספים שיכלו אולי לייקר את המתכון ע"מ להראות שגם מגבינות בלבד.
    ניתן ליצור " הר סיני" נפלא.

    מצרכים:
    70 גר חמאה
    500 גר גבינה לבנה תנובה
    250 גר גבינת פטה תנובה
    1מיכל שמנת מתוקה תנובה
    1 שקית ג'לטין
    5 כפות מים חמים
    כף גרגרי רימון לקישוט
    2 כפות פיסטוק לא קלוי קצוץ

    הוראות הכנה:
    על אש נמוכה מאד להמיס בעדינות חמאה עם גבינת פטה.
    להוסיף את הגבינה הלבנה תוך כדי ערבול עדין.
    להקציף את השמנת מתוקה עם כף סוכר וכף אבקת מרק לקצף יציב.
    להמיס במיקרו ג'לטין עם המים החמים. לאחר שנמס לאחד עם תערובת הגבינות תוך הקצפה.
    להוסיף את השמנת מתוקה בתנועות קיפול.
    לצקת לתבנית הרצויה ולהכניס למקרר ל8 שעות ולאחר מכן לשעה נוספת במקפיא.
    כשמוציאים מהמקרר הופכים על צלחת הגשה בזהירות.
    ניתן לקשט בפיסטוקים קצוצים, גרגרי רימון, גבינה צהובה, או למשוח בשמן זית זעטר ומעט טימין.

    לבריאות ולהנאה.



    0 תגובות